Uite cateva avantaje pentru lumina cu senzor de miscare

Zilele trecute am montat la baie o plafoniera ce are lumina cu senzor de miscare. Mai exact acest corp de iluminat se va aprinde doar cand detecteaza miscare dar doar daca intensitatea luminii este scazuta. Initial am mers la Dedeman sa cumpar doua tuburi de neon si intamplator am vazut aceste corpuri de iluminat cu senzor de miscare. Am analizat mai atent si am observat ca aveam de ales intre lumina cu bec normal si lumina cu led. Am ales o plafoniera cu senzor de miscare si lumina pe led. Producatorul este mai putin important, pretul a fost de aproximativ 70 de lei si am o garantie de 2 ani. Din punctul meu de vedere este mai mult decat decent.


Bun…

Am ales in baie o lumina cu senzor de miscare si led din mai multe considerente:

1. Lumina cu senzor de miscare este ideala pentru copii.

De fiecare data cand o vedeam pe cea mica cocotata pe scaunel sa aprinda lumina la baie mi se taia rasuflarea. Nu aveam in minte decat un film urat in care aluneca de pe scaunel direct pe gresie. Acum, dupa ce a observat ca lumina in baie se aprinde si gura scaunul de langa usa a disparut iar eu sunt mult mai linistit.

2. Lumina cu senzor ai led este mult mai ieftina si automat mai avantajoasa.

In afara de faptul ca folosesti o lumina cu led (lumina pe led este mult mai ieftina decat cea pe bec normal) senzorul te ajuta sa folosesti energia electrica doar cand ai nevoie. Din acest motiv nu mai exista riscul de a uita lumina aprinsa. Nu o data m-am intors acasa seara si am observat ca becul la baie era aprins de dimineata.

Beneficii pentru lumina cu senzor

Beneficii pentru lumina cu senzor

3. Zgomotul intrerupatoarelor este inexistent.

Daca aveti un somn mai putin adanc si cineva doreste sa aprinda lumina intr-o camera alaturata cu siguranta va va trezi. Pe piata sunt fel si fel de intrerupatoare insa majoritatea fac un zgomot inconfundabil la utilizare. Intradevar nu este un motiv bine intemeiat pentru care as monta lumina pe senzor insa poate fi luat in calcul.

4. Siguranta observarii vizitatorilor neanuntati

Montarea luminilor cu senzor de miacare in curte sau chiar in holuri va va ajuta sa observati oaspetii neanuntati.

Citeste si: Avantajele si dezavantajele becurilor cu led

5. Lumina cu senzor tine hotii la distanta

Cum ar fi sa incerci sa intri prin efractie in casa cuiva si la un moment dat sa se aprinda becul. Sunt sigur ca viteza cu care fugi iti va depasi orice record personal.

6. Lumina cu senzor de miscare iti ofera o senzatie de comoditate

Nu stiu despre voi insa mie de multe ori mi s-a intamplat sa vin acasa , sa am mainile pline de sacose si sa ma chinui sa gasesc gaura cheii in usa. Daca as fi avut un senzor de miscare cu siguranta mi-ar fi fost mult mai usor sa intru in casa.

Intentionez sa imi montez lumina cu senzor de miscare ai in holuri si bucatarie. In bucatarie este cu cantec putin pentru ca exista momentan si un dezavantaj: fiecare din noi mai umblam despuiati seara prin casa. Inchipuie-ti ca mergi sa bei un pahar de apa si fara sa iti dai seama te prezinti vecinilor din blocul alaturat in chiloti sau poate chiar mai rau.

Sau nu?

Tu ce parere ai de lumina cu senzor de miacare? Dar despre lumina cu led?

(Visited 113 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *