De ce e bine sa faci dus cu apa rece

Sunt sigur ca nu stiai ca un dus cu apa rece are multe beneficii asupra sanatatii organismului. Eu pana astazi nu stiam ca un astfel de obicei este capabil sa iti schimbe performantele zilnice.


De ce este bine sa faci dus cu apa rece:

1. Un dus cu apa rece va creste considerabil rezistenta la stres. Sunt sigur ca ai auzit de expresia “dus cu apa rece”: ei bine, chiar asta inseamna si anume faptul ca te-a calit.

2. Dusul rece iti da senzatia si putrea unui invingator. Dupa fiecare dus rece cu siguranta o sa ai o senzatie ca si cum ai fi cucerit o reduta. Fa dus cu apa rece mai ales dimineata pentru un plus de energie.

3. Un dus cu apa rece te ajuta sa slabesti. Faptul ca iti introduci corpul in apa rece face ca grasimea de pe corp sa fie incet incet data uitarii. Este clar ca nu poti manca fara limite si doar facand baie cu apa rece sa slabesti insa si dusul cu apa rece este un inamic al kilogramelor in plus.

Citeste si: Beneficii dude

4. Ai avut o noapte scurta? Nici o problema, fa un dus cu apa rece si problema somnului e rezolvata.

5. Dusul cu apa rece este bun pentru circulatia sangelui. Luati in calcul ca un dus cu apa rece va ajuta sangele sa ajunga la toate organele si va ajuta sa desfunde venele deja infundate.

6. Dusul cu apa rece creste fertilitatea atat la femei cat si la barbati.

7. Un dus cu apa rece te ajuta sa te recuperezi dupa un antrenament intens. Mai pe romaneste fa dus cu apa rece dupa fiecare antrenament de o intensitate mai mare.

8. Dusurile cu apa rece sunt de asemenea ideale si pentru persoanele economice.

Tu ce parere ai despre un dus cu apa rece? Este sau nu util?

(Visited 156 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *