Ce beneficii are frunza de dafin

Banuiesc ca nu are rost sa va mai explic ce e aceea o frunza de dafin. Toata lumea a auzit de aceste frunze insa sunt sigur ca nu stiu toti de beneficiile pe care acestea le ofera.


Si deci, ce beneficii au frunzele de dafin si cum pot fi acestea folosite?

1. Frunza de dafin este buna pentru tuse, raceala sau bronsita. Tot ce ai de facut este sa fierbi cateva frunze de dafin in apa. Dupa ce ceaiul a ajuns la temperatura camerei inmoaie o compresa, stoarce-o si aplic-o pe frunte sau piept. Ai sa observi o ameliorare a problemei.

2. Uleiul de frunze de dafin este folosit la tratarea problemelor de articulatie. De asemebea acest ulei este ideal si pentru problemele de circulatie a sangelui.

3. Frunza de dafin este recomandata si pentru diferite afectiuni ale pielii. Printre acestea se numara afectiunile fungice, intepaturile de tantari sau chiar vanataile.

4.  Frunza de dafin este buna si pentru combaterea insomniei.

5. Faptul ca frunza de dafin contine o serie de antioxidanti il transforma intr-un inamic puternic impotriva bolilor de cancer.

6. Frunzele de dafin sunt ideale si pentru tratarea bolilor de diabet. De asemenea ceaiul de dafin este ideal si pentru persoanele cu colesterol ridicat deoarece are puterea de reducere al colesterolului rau.

7. Frunzele de dafin au un efect calmant ceea ce le face ideale pentru persoanele cu sufera de insomnie sau depresie.

(Visited 192 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *