Beneficiile consumului de carne de vita

Va place sa mancati carne de vita? Zilele trecute vorbeam cu cineva legat de beneficiile consumului de carne de vita si sincer m-a cam convins sa ii acord mai multa atentie.


Se pare ca mancarea bazata pe carne de vita este foarte sanatoasa si recomandata oricui are grija de silueta sa. Carnea de vita este plina de proteine si alte substante care ofera organiamului energie din plin.

Astazi am sa va vorbesc despre beneficiile consumului de carne de vita:

1. Carnea de vita contine potasiu

Faptul ca se gaseste o cantitate mare de potasiu in carnea de vita face din ea un meniu ideal pentru persoanele ce doresc cresterea masei musculare. Potasiul din carnea de vita ofera o accelerare a cresterii masei musculare prin hormonii de crestere.

2. Consuma carne de vita pentru creatina

Carnea de vita contine o cantitate mare de creatina. Creatina este ideala pentru persoanele ce doresc cresterea masei musculare. Creatina ofera un supliment de energie in timpul exercitiilor fizice. De asemenea creatina ofera o putere mai mare de lucru cu greutatile pentru o perioada de timp mai mare.

3. Carnea de vita este bogata in CLA (acid linoleic conjugat)

CLA este o substanta care o data ajunsa in organism opreste depunerea grasimilor pe abdomen. De asemenea CLA din carnea de vita impiedica aparitia febrei musculare.

Care sunt beneficiile consumului de carne de vita

Care sunt beneficiile consumului de carne de vita

4. Carnea de vita contine carnitina

Carnitina, ca si creatina te ajuta sa ai mai multa putere in timpul exercitiilor la sala. De asemenea carnitina imbunatateste procesul de ardere al grasimilor in timpul antrenamentului.

Citeste si: Ce este un slow cooker si care sunt beneficiile sale?

5. Probleme cu lipsa de fier? Mananca vita

Carnea cea mai bogata in fier este carnea de vita. In cazul in care ai probleme cu fierul scazut in sange consuma carne de vita ori de cate ori ai ocazia.

Tu ce parere ai despre carnea de vita si antrenamentele fizice?

(Visited 20 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *