Cum recunosc un geam de termopan de calitate?

Pentru ca un geam termopan a devenit o neceaitate in ziua de azi multi dintre noi au ajuns deja la performanta la care au de inlocuit sticla unei ferestre de termopan din diverse motive, cel mai des dintre ele fiind spargerea sau craparea sticlei. De asemenea sunt cazuri cand se doeste chiar schimbarea intregii tamplarii din cauza deteriorarii acesteia.


De regula o tamplarie din termopan se diferentiaza prin calitatea izolarii, design sau rezistenta in timp.

Hai sa vedem diferite metode prin care poti recunoaste foarte usor calitatea unui geam de termopan:

1. Finisajul unui geam termopan
Poti recunoaste imediat calitatea unui geam termopan verificand finisajele sale. Un geam termopan de calitate are finisajele foarte fin, calitate ce o diferentiaza clar de restul tipurilor de geam termopan.

2. Performantele termicr ale unui geam termopan
Atunci cand alegi un geam termopan este recomandat sa tii cont si de calitatea izolarii lui. De asemenea un geam de termopan de calitate se poate intretine foarte usor pe ambele parti.

3. Sticla de calitate A
Atunci cand hotarasti sa cumperi un geam termopan verifica ce calitate este. Este foarte important ca geamul termopan sa fie de calitatea A.

4. Numarul camerol profilelor de termopan.
Un profil de termopan este mai bun cu cat are mai multe camere pe interior. Verifica si acest lucru atunci cand esti in cautarea unui geam termopan pentru casa ta.

5. Coeficientul termic.
Verica ce coeficient termic are tamplaria de termopan pe care vrei sa o cumperi. Cu cat cifra coeficientului termic este mai mica, cu atat rezistenta la intemperii este mai mare.

6. Rezistenta in timp.
Un geam de termopan de calitate isi va pastra in timp culoarea si aspectul. Toata lumea stie ca intemperiile afecteza orice material cu care intra in contact.

(Visited 1,320 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *