Cum sa conectez smartphone la o boxa cu bluetooth

De ceva vreme au inceput sa fie la moda boxele fara fir la care telefoanele se pot conecta prin bluetooth. Pentru ca se poarta si pentru ca si eu mi-am dorit o astfel de boxa astazi mi-am cumparat si eu un astfel de exemplar.


Mai jos am sa fac o scurta prezentare despre pasii prin care conectezi tableta sau telefonul cu Android la o boxa cu conexiune bluetooth.

Pasii despre cum sa conectezi telefonul cu Android la o boxa prin bluetooth:

Mai intai trebuie sa pornesti boxa. Fiecare boxa de acest tip are un buton de on/off si un led care atunci cand functioneaza ledul este inverzit.

Conexiunea prin bluetooth se face din meniul telefonului, la RETELE unde gasesti optiunea BLUETOOTH. Acceseaza acest meniu si activeaza functia cu acelasi nume, BLUETOOTH. Dupa ce ai activat bluetooth-ul ar trebui sa apara deja pe ecran numele boxei (din acest motiv am scris mai sus ca boxa trebuie pornita mai intai si apoi sa faci setarile pentru conexiune la smartphone).

Dupa ce a aparut numele boxei pe ecranul telefonului selecteaz-o. Dupa ce ai selectat boxa respectiva toate setarile au fost facute si poti asculta muzica.

Distractie placuta!

(Visited 3,275 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *