Cum sa decupezi ONLINE o bucata dintr-o melodie?

Zilele trecute a trebuit sa decupez o bucata dintr-un fisier mp3.Nu era o melodie preferata pe care doream sa o transform in ringtone ci o inregistrare a unei discutii intre doua persoane. Tot ce aveam nevoie era sa decupez o parte din aceasta discutie pentru a o trimite cuiva.


Am tot cautat pe net cateva programe care sa imi taie un fisier mp3 insa dupa ce am instalat vreo 3 bucati m-am lasat pagubas.

Am cautat din nou pe Google dupa cuvintele cheie “mp3 editor” si am gasit un site care imi da posibilitatea sa urc fisierul, sa il decupez si apoi sa il descarc in calculator. Practic este tot ce aveam nevoie in momentul respectiv.

Mai jos am sa va prezint un scurt tutorial despre cum sa decupezi un fisier mp3:

Primul pas este sa accesezi site-ul mp3cut.net. Inainte de a incepe tutorialul tin sa va precizez ca aici poti sa decupezi orice tip de fisier audio dar si video. Din punctul meu de vedere este mai mult decat decent tinand cont ca este un serviciu gratuit.

Cum decupez un fisier audio

Cum decupez un fisier audio

Asa cum se vede in imaginea de mai sus pe acest site sunt explicati pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru decuparea unui fisier audio.

Dupa ce ai intrat pe site apasa pe butonul albastru, OPEN FILE. Accesand acest buton se va deschide o fereastra in care trebuie sa alegi fiserul pe care vrei sa il decupezi. Dupa ce ai ales fisierul mp3 se va afisa un desfasurator al melodiei, asa cum se vede in imaginea de mai jos:

Cum decupez un fisier audio, decupare propriu-zisa

Cum decupez un fisier audio, decupare propriu-zisa

Dupa ce ai incarcat melodia pe care vrei sa o decupezi foloseste mouse-ul si mergi la cele doua sageti albastre de la inceputul si sfarsitul melodiei. Fa click pe fiecare in parte, sageata albastra din stanga mut-o pana la inceputul pasajului pe care vrei sa il decupezi iar cea de la final pana la finalul pasajului pe care vrei sa il decupezi, exact ca in imaginea de mai jos:

Cum decupez un fisier audio, am selectat pasajul care ma intereseaza sa il decupez

Cum decupez un fisier audio, am selectat pasajul care ma intereseaza sa il decupez

Dupa ce esti sigur ca ai selectat pasajul din melodie perfect nu ai altceva de facut decat sa apesi pe butonul din dreapta intitulat CUT. Imediat ce ai apasat CUT se va afisa o noua fereastra ce iti va da optiunea sa salvezi melodia pe care tocmai ai decupat-o.

Cum decupez un fisier audio, salveaza o melodie decupata

Cum decupez un fisier audio, salveaza o melodie decupata

Apasa butonul din centru DOWNLOAD pentru descarcarea melodiei decupate. Alege locatia din calculator unde vrei sa salvezi melodia si mergi apoi pentru a o asculta.

Cam asti au fost pasii si aplicatia care iti da posibilitatea sa decupezi o melodie fie ea mp3 sau orice alta extensie.

Spor!

(Visited 1,760 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *