Cum sa nu adormi la volan

Vine vara si din acest motiv astazi am sa va prezint cateva metode prin care sa nu adormiti la volan. In fiecare an o mare parte a romanilor pleaca in strainatatr cu masina personala pentru a-si petrevmce concediul strabatand sute de kilometri fara oprire. Din acest motiv consider ca aceste sfaturi despre cum sa nu adormi la volan sunt binevenite.


1. Discutiile la volan

Este indicat ca pe parcursul unui drum lung si obositor soferul masinii sa poarte o conversatie cu unul din pasageri. Aceast metoda este destul de eficieta pentru ca te tine mereu treaz. Singurul inconvenient al acestei metode este faptul ca soferul trebuie sa fie foarte atent atat la drum cat si la cel cu care tine conversatia.

2. Pauze cat mai dese pe parcursul unui drum

Atunci cand pleci la drum este bine sa faci cat mai multe pauze pentru inviorare. Este bine stiut faptul ca atunci cand mergi o perioada buna de timp cu masina corpul iti amorteste si automat oboseala isi face aparitia. In timpul pauzei poti face cateva exercitii de miscare si sa bei o cafea sau un energizant.

3. Muzica te tine treaz la volan

Poate unii dintre voi ati incercat poate ca altii nu dar eu totusi am sa va spun ca si varianta ascultarii unor melodii ritmate este cea castigatoare atunci cand vine vorba de adormitul la volan.

4. Odihna inainte de un drum lung

Cea mai buna varianta de a combate oboseala la volan este sa te odihnesti bine inainte de plecare. Cu cat ai sa dormi mai mult cu atat organismul tau va rezista mai bine pe tot parcursul drumului.

Tu ce metode cunosti pentru a nu adormi la volan?

(Visited 367 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *