Cum sa scapi de guta cu un tratament natural preparat in casa

Imbatranim si incet incet incepem sa aflam dr fel si fel de probleme ale organismului unele mai simple, altele mai complicate. Astazi am sa va vorbesc despre o boala numita GUTA, mai pe intelesul tuturor o artrita mai complicata.


Cum apare guta in organism?

Guta este favorizata spre aparitie prin cristalizarea acidului uric din organism si depunerea lui sub forma de cristale in articulatii. Practic, rinichii nu mai reusesc sa elimine acidul uric din organism favorizand aparitia gutei.

Cum se manifesta guta?

Guta se manifesta prin aparitia unor pete rosii si calde pe piele si de asemena dureri destul de neplacute.

Tratament naturist pentru tratarea gutei

Exista un tratament la care se poate apela pentru 30 de zile si apoi se recomanda o pauza de 30 de zile. Pentru tratarea gutei este nevoie de cateva ingrediente la care oricine poate ajunge cu usurinta dupa cum urmeaza:

– o cana de cirese;

– 2 linguri de turmenic;

– 2 linguri de ghimbir;

– o jumatate de ananas;

Pune intr-un storcator ciresele si ananasul si transforma-le in suc. In cazul in care nu ai ghimbir pulbere poti pune in storcator si 100 de grame de ghimbir. In sucul obtinut pune pulberea de turmenic si ghimbir si amesteca bine.

Sucul se tine in sticla de plastic la frigider. Tot ce ai de facut este sa bei jumatate din sticla dimineata, inainte de micul dejun si cealalta jumatate seara inainte de cina.

Inainte de inceperea tratamentului este bine sa consultati doctorul pentru a-si da acordul. Nu este recomandat sa folosesti tratamente citite pe internet fara sa ai acordul unui specialist.

(Visited 1,095 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *