Cum se fac biscuitii de casa, o reteta simpla si rapida

Astazi am ales sa scriu o reteta simpla despre cum se fac biscuitii de casa, biscuiti care mie imi plac foarte mult. Pentru ca este iarna, afara este frig putem spune ca este un moment bun pentru prepararea si servirea biscuitilor de casa.


Ingrediente pentru biscuiti de casa:

– o jumatate de cana de ulei;
– 3 linguri de zahar-
– 4 oua;
– o jumatate de Kg de faina;
– un sfert de pachet de unt;

Cum se prepara biscuitii de casa:

1. Intr-un bol adanc se amesteca ouale cu zaharul.

2. Dupa ce zaharul s-a topit in amestecul de oua toarna ulei putin cate putin pentru a-l integra in compozitie.

3. Dupa ce uleiul s-a introdus in amestec se toarna treptat faina, amestecandu-se constant astfel incat sa se obtina o pasta, nici groasa nici subtire dar fara cocoloase.

4. Se unde tava cu unt pentru a nu exista posibilitatea ca biscuitii de casa sa se lipeasca si sa se arda in cuptor.

5. Dupa ce am uns tava cu unt se ia cu o lingura din amestec si se formeaza bucatele mici cam cat o chiftea.

6. Amestecul de biscuiti de casa se aseaza unul cate unul in tava unsa cu unt.

Reteta si ingrediente pentru biscuiti facuti in casa

Reteta si ingrediente pentru biscuiti facuti in casa

7. Dupa ce tava s-a umplut se introduce la cuptor la foc mic. Timpul de coacere difera de la un tip de cuptor la altul. Ca idee, lasa biscuitii la cuptor pana ce incep sa capete o culoare aurie.

Mie imi plac biscuitii de casa cu gem de caise sau cu crema de ciocolata.

Tie?

Pofta buna!

(Visited 1,899 times, 1 visits today)



Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *