Cum transformi telefonul Android in camera auto cu aplicatia DailyRoads Voyager

Observ ca sunt din ce in ce mai des folosite camerele auto pentru masina motiv pentru care recunosc ca ma bate putin gandul si pe mine sa o folosesc. Am tot auzit tot felul de cazuri in care pentru simplul fapt ca unul dintre participantii la accident a avut camera video a putut sa isi dovedeasca nevinovatia. Unde mai pui la socoteala faptul ca majoritatea motociclistilor au pe casca o astfel de camera video care in cazul unui incident sa poata face dovada sau nu a nevinovatiei lor.


Ma rog…mai intai trebuie sa imi cumpar un astfel de gadget.

Dar pana sa imi cumpar o camera video de masina dupa parerea altora am alte lucruri mai importante de achizitionat si mai tarziu va veni si randul acesteia.

Si totusi…cum fac sa am si eu o camera video pentru masina fara sa mai scot bani din buzunar?

Unii ar spune ca as putea sa fur una… nu cred ca e cea mai buna varianta dar totusi e de luat in calcul :))), glumesc :))) sau nu :)))).

In fine…. glumesc.

Am gasit de curand o aplicatie numita DailyRoads Voyager care se poate instala pe telefonul cu Android. Aplicatia este gratuita si foarte simplu de utilizat (era sa spun ca aplicatia face toti banii insa din fericire pentru noi face parte din grupul aplicatiilor GRATIS pentru telefoane Android).

Cate ceva despre aplicatia DailyRoads Voyager:

– aplicatia DailyRoads Voyager filmeaza in continuu iar stocarea imaginilor se face atat pe telefon cat si pe card SD.

– spatiul alocat imaginilor capturate cu aplicatia DailyRoads Voyager poate fi definit de utilizator astfel incat telefonul sa nu aiba spatiul ocupat la maxim niciodata.

– cand spatiul alocat imaginilor aplicatiei este ocupat in proportie de 100% fimaginile cele mai vechi sunt automat sterse.

– aplicatia ce transforma telefonul in camera video pentru masina ne surprinde si prin faptul ca poate porni inregistrarea imaginilor atunci cand accelerometrul telefonului detecteaza miscare.

– de asemenea pe imaginile capturate cu aplicatia DailyRoads Voyager se pot afisa si data si locatia inregistrarii.

– aplicatia DailyRoads Voyager este gratuita si are un meniu extrem de simplu de utilizat.

Daca ti-a placut aceasta prezentare a aplicatiei DailyRoads Voyager si iti doresti sa folosesti o camera video auto acceseaza Google Play si instaleaza gratis chiar acum.

screenshot_2016-11-02-13-33-45

screenshot_2016-11-02-13-33-33

screenshot_2016-11-02-13-33-25

Drumuri bune, dragii mei!

(Visited 1,198 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *