DIY cutie inima Valentine’s day – Cum se face o cutie sub forma de inima

DIY cutie inima. Acest tutorial este menit sa va arate cum se face rapid o cutie din margele sub forma de inima. Daca vrei sa ii oferi persoanei iubite in cadou inedit intr-un ambalaj deosebit atunci acest model de cutie cu siguranta de va ajuta.


Iti sugerez sa incerci acest model de cutie sub forma si cu siguranta persoana iubita va fi foarte incantata.

Daca te hotarasti sa urmezi tutorialul de mai jos, te rog sa faci o poza la ceea ce ti-a iesit si sa imi trimiti pe adresa mea de mail si eu voi posta creatiile tale pe pagina mea de Facebook. Acolo am creat un album special cu tutoriale Facebook: Your Creations

In tutorialul din video am incercat sa explic cum se face o cutie handmade sub forma de inimioara. Un cadou perfect pentru Valentine’s day. Este simplu de facut si nu necesita foarte multe materiale.

De ce avem nevoie pentru a realiza – Cutie inima:

  • margele rosii 6 mm
  • guta pentru insirat margele 0.25 mm
  • margele albe 3 mm
  • bricheta
  • foarfeca

In tutorialul acesta am incercat sa filmez pas cu pas cum sa realizezi aceasta cutie inima homemade, foarte deosebita. Este usor de realizat si foarte potrivit pentru un cadou romantic…parerea mea.

Daca ai intrebari nu ezita sa ma contactezi printr-un comentariu in partea de jos a articolului sau pe canalul de youtube.

Daca ti-a placut tutorialul te rog sa nu eziti si sa apesi ”Like”. In cazul in care ceva ti s-a parut neclar poti lasa un comentariu atat la aceasta postare cat si la videoclip.

Daca consideri ca sunt interesante tutorialele mele, pentru a putea fi la curent cu ele este suficient sa apesi butonul rosu de ”Subscribe” de pe canalul meu de Youtube.

DIY cutie inima – Cum sa faci o cutie inima pentru cadou tau perfect d Valentin’s Day.

Succes!

(Visited 264 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *