Idei inedite despre ce pot face cu un telefon vechi

Pentru că fiecare are prin casă cel puţin un telefon mobil mai vechi pe carennu îl mai foloseşte am zis că este util să scriu cateva idei de a le face utile.


1. Transformă telefonul tău intr-o consolă pentru jocuri. Chiar dacă telefonul tău este mai vechi există jocuri care încă funcţionează pe telefoane de genul acesta.

2. Relaxarea este o activitate foarte importantă pentru noi aşa că o altă variantă de a utiliza telefonul vechi este să îl transformi într-un mp3 player sau video player. Singura investiţie pe care ca trebui să o faci este pentru un card de memorie.

3. Transformă-ţi vechiul telefon într-o camera video cu ip. Tot ce trebuie să faci este să îţi instalezi un program special ce îţi va transforma telefonul într-o cameră video cu Ip. Unul din programele care poate face asta este Ip Cam Viewer Lite si este gratuit.

4. Pleci la drum şi îţi trebuie un gps? Transformă-ţi vechiul telefon intr-un gps dedicat. Astfel nu vei mai avea probleme cu consumul de baterie al telefonului tău. Instalează pe telefon o aplicaţie gps gratuită iar vechiul tău gadget va prinde viată.

Într-un articol recent am scris despre Be On Road – aplicaţia gps ce nu are nevoie de conexiune la internet.

De asemenea poti folosi si aplicatia GPS numita “WAZE” insa pentru aceasta iti trebuie conexiune permanenta la internet. Vezi aici detalii despre aplicatia pentru smartphone.

5. Copilului tău ii plac telefoanele si vrea şi el unul. Încarcă telefonul cu desene, pune-i o husă şi fă-i placerea de a butona şi a vedea desene la telefon. Cu sigurantă va fi fascinat.

Lasă şi tu un comentariu cu ideea ta despre cum poţi readuce la viaţă un telefon vechi.

(Visited 1,429 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *