Instalare navigator GPS Be On Road Offline pe Android

Atunci cand ai nevoie de navigatie GPS pe Android si nu dispui de o conexiune la internet / date e bine sa ai instalat in telefon / tableta programul de GPS OFFLINE BE ON ROAD. Navigatorul GPS OFFLINE BE ON ROAD ruleaza foarte bine pe sistemul Android si este gratis. Este un GPS fara net  care este la indemana oricui. Navigare Gps la standarde inalte.


Cel mai important avantaj al navigatorului BE-ON-ROAD este faptul ca atunci cand aplicatia ruleaza nu este nevoie de conexiune la internet, situatii de care sigur te-ai lovit. Mai mult decat atat navigatorul GPS OFFLINE BE-ON-ROAD foloseste harti gratuite de la OpenStreetMap.org. Este un GPS android gratis si gps android fara conexiune internet.

Pentru a putea naviga cu GPS OFFLINE BE ON ROAD este nevoie de instalare BE ON ROAD pe telefon sau tableta Android. Dupa instalare trebuie sa descarci gratuit harta sau hartile pe care doresti sa le folosesti in programul GPS Offline.

Hartile pentru GPS se stocheaza in memoria telefonului /tabletei cu siatem Android. Mai jos voi detalia cativa pasi de instalare a aplicatiei GPS OFFLINE BE ON ROAD pe Android. Programul GPS OFFLINE BE ON ROAD in sine nu este mare insa hartile vor ocupa ceva spatiu. Cred ca este cel mai bun gps android offline. Din acest motiv este indicat sa incepeti pasii de instalare ai GPS OFFLINE BE ON ROAD atunci cand dispuneti de o conexiune la internet prin wireless. Este cea mai buna aplicatie GPS fara internet plus ca este un GPS gratis.

Citeste si: Navfree sau Navmii, o aplicatie gps offline pentru Android

Pasii de instalare ai navigatorului GPS OFFLINE BE ON ROAD sunt extrem de usori asa ca am sa incep sa ii enumar. Ca sa fie cat mai intuitiv am facut printscreen-uri pentru fiecare pas de instalare a navigatorului GPS OFFLINE BE ON ROAD.
Spor la treaba:
1. Porneste programul Google Play din telefonul sau tableta cu sistem de operare Android. Cauta “Be On Road”. Cand l-ai gasit apasa butonul Instalati:

2. Iti va aparea un popup in care ti se comunica faptul ca GPS OFFLINE BE ON ROAD cere permisiunea ta sa acceseze caile mentionate. Daca esti de acord apaaa butonul Acceprati:
3. In acest moment va incepe instalarea navigatorului GPS OFFLINE BE ON ROAD. Asteapta pana ajunge la 100%:
4. Dupa ce s-a instalat navigatorul GPS OFFLINE BE ON ROAD apasa pe butonul Deschideti:
5. Imediat ce se deschide navigatorul GPS OFFLINE BE ON ROAD pe sistemul Android va trebui sa alegi limba pentru meniu. Din pacate pana acum limba romana nu este inca diaponibila. Eu am ales engleza:
6. Dupa alegerea limbii meniului trebuie sa alegi limba in care iti vor fi transmise indicatiile de mers de catre navigatorul GPS OFFLINE BE ON ROAD. De data aceasta exista limba romana. Eu am ales romana:
7. Va aparea apoi un camp unde navigatorul solicita completarea adresei tale de mail pentru a putea sa-ti trimita diferite stiri – noutati in legatura cu navigatorul GPS OFFLINE BE ON ROAD. Cometarea campului este optionala:
8. Dupa instalarea programului va trebui sa alegi harta sau hartile ce le vei folosi in navigare. Alege continentul si apoi tara. Eu am ales Europa si apoi Romania. Ca sa poti face download la harta Romaniei apasa pe Romania o data si vei vedea ca apare o iconita de download in dreptul ei. Dupa ce a aparut acea iconita apasa pe sageata dreapta din coltul dreapta jos pentru a incepe descarcarea fisierului harta Romania in navigatorul GPS OFFLINE BE ON ROAD.

9. Va trebui sa confirmi faptul ca doresti descarcarea pachetului respectiv. Dupa ce se termina de descarcat harta Romania pentru navigator te rog sa apesi butonul de confirmare a terminarii descarcarilor.

Acum aveti instalat pe sistemul Android un navigator GPS OFFLINE BE ON ROAD. Sper sa va fie de folos.

(Visited 50,947 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

Comments

 1. By Gabriel

  Reply

 2. By Radu

  Reply

 3. By gabi neacsu

  Reply

 4. By georgian

  Reply

  • By Andrei

   Reply

 5. By rahan

  Reply

  • By Andrei

   Reply

 6. By Gabi

  Reply

  • By Andrei

   Reply

 7. By misu

  Reply

  • By misu

   Reply

 8. By Cristi

  Reply

  • By Andrei

   Reply

 9. By Calin

  Reply

  • By Andrei

   Reply

 10. By Horst

  Reply

 11. By Valy

  Reply

  • By Andrei

   Reply

   • By camelia

    Reply

    • By Andrei

     Reply

     • By camelia

 12. By COSTINA

  Reply

  • By Andrei

   Reply

 13. By nelutu

  Reply

  • By COSTINA

   Reply

 14. By COSTINA

  Reply

  • By Andrei

   Reply

   • By COSTINA

    Reply

 15. By MARIUS

  Reply

 16. By vic

  Reply

  • By Andrei

   Reply

 17. By dumitrescu

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *