Integrame gratis pe telefon mobil sau tableta Android

Cand eram mai mic si mergeam la tara sau prin vreo statiune tin minte ca mergeam inainte la chioscul de ziare din fata blocului si imi cumparam tot felul de reviste cu integrame. Aproape de fiecare data il zapaceam pe mosul de la vanzare cerandu-i niste integrame nici grele, nici usoare, sa fie pentru varsta mea :)). Si mosul cred ca ma injura in gandul lui recomandandu-mi orice doar sa scape de mine.


Timpul a trecut, integrame tiparite pe hartie nu am mai cautat (sincer sa fiu nici pe mosul respectiv nu l-am mai vazut in geamul gheretei de ziare). Acum cand pleci in concediu nu te mai duci sa iti faci provizii de reviste cu integrame si rebusuri ci te ocupi sa ai telefoanele incarcate si eventual un acumulator extern pentru telefon.

Pentru ca din cand in cand imi place sa imi obosesc ochii in fata unor integrame astazi am sa va prezint o aplicatie simpla numita INTEGRAME, aplicatie utila atat pentru utilizatorii de Android cat si pentru cei cu IOS. Sunt sigur ca daca incepi si cauti gasesti multe aplicatii pe Google Play in care poti rezolva cuvinte incrucisate insa eu m-am oprit la aplicatia de care va spuneam mai sus.

Aplicatia de cuvinte incrucisate INTEGRAME poate fi descarcata gratuit de pe Google Play. Nu exista achizitii in timpul completarii integramelor asa ca nu aveti pe ce cheltuii banii. Singura chestie care nu imi place este faptul ca din cand in cand mai apar reclame dar nu este un capat de tara. Pentru ca nu este o aplicatie pretentioasa pasionatii de integrame o pot folosi si pe telefoanele sau tabletele mai slabe, chiar si cu un sistem de operare Android 2.2.

Ce optiuni ai atunci cand faci integrame pe mobil sau tableta:

– poti oricand sa salvezi progresul oricarei integrame;

– poti face zoom pe o anumita zona a integramei;

– poti opta pentru sunete in timp ce dezlegi cuvinte incrucisate;

De ce poti beneficia la aplicatia INTEGRAME:

– 3 nivele de dificultate;

– un numar de aproximativ 80 de integrame diferite pentru fiecare tip de dificultate; asa cum va spunea exista 3 nivele de dificultate, eu pe cel mai usor nu l-am luat in calcul si chiar si fara acele integrame tot aveti la dispozitie aproape 150 de integrame diferite.

Integrame pe telefon sau tableta

Integrame pe telefon sau tableta

Integrame pe telefon sau tableta (1)

Integrame pe telefon sau tableta (2)

Integrame pe telefon sau tableta (3)

Integrame pe telefon sau tableta (3)

Ceea ce mie mi se pare foarte important este faptul ca poti face integrame in aceasta aplicatie fara sa ai o conexiune activa la internet, practic faci integrame offline direct pe telefon sau tableta. Un lucru important este si faptul ca aplicatia INTEGRAME foloseste î si NU â. Recunosc ca mi-a fost putin peste mana la inceput insa dupa 2-3 integrame facute pe tableta m-am obisnuit. Un alt lucru bun la aceasta aplicatie este ca la fiecare litera scrisa INTEGRAME iti spune daca este bine sau nu. Eu personal as fi schimbat acest lucru astfel incat sa iti spuna doar la finalul cuvantului daca este bine sau nu.

(Visited 8,692 times, 2 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *