Jocuri pentru copii. Cum sa faci solutie pentru facut baloane.

Pentru ca a venit vara iar fata mea este mare amatoare a baloanelor din sapun m-am gandit ca nu e o idee rea sa va scriu mai jos o reteta pentru solutia de facut baloane.


La magazine se gasesc tot felul de sticlute cu lichid special de facut baloane de sapun insa din pacate unele sunt mai de calitate iar altele nu. Pentru a nu mai avea surpriza ca ai cumparat copilului 5 tuburi cu solutie de baloane si nici unul nu functioneaza din cauza calitatii proaste a solutiei mai jos am sa scriu o reteta pe care eu o folosesc si sunt foarte multumit de ea.

Reteta de solutie pentru facut baloane:
-200 ml de detergent de vase (bineinteles lichid);

– 600 ml de apa distilata sau plata;

– o lingura mare de zahar sau glicerina;

Dupa ce ai pus toate ingredientele respective intr-un recipient va trebui sa amesteci incet-incet pentru a nu se face spuma la suprafata solutiei de baloane.

Dupa ce esti sigur ca ai amestecat totul bine lasa peste noapte tot amestecul pentru ca ingredientele cu care ai facut solutia de baloane sa interactioneze.

Se pune apoi in recipientele speciale de facut baloane sau in cani sau borcane. In cazul in care nu mai ai acel cerc care se inmoaie in solutia de facut baloane o poti confectiona din sarma ceva mai tare.

Cu aceasta metoda faci economie atat la bani cat si la nervi. Reteta de solutie pentru baloane de sapun este probata de mine de cateva ori si garantat va functiona.

Va urez spor la joaca!

(Visited 4,589 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *