La ce se foloseste sarea de lamaie

Cand eram mic stiam ca nu exista ciorba fara sarea de lamaie. Ultetior lumea s-a desteptat si a renuntat la acest aliment care am inteles ca este extrem de toxic.


Sarea de lamaie se regaseste in multe alimente din magazine. Aceasta substanta se regaseste inscriptionata si in lista de ingrediente ale alimentelor sub codul de E330.

Si pentru ca in continuare sarea de lamaie se gaseste in rafturile magazinelor, astazi am sa va prezint o lista cu intrebuintarile sale.

Uite la ce se foloseste sarea de lamaie:

1. Scapa de mucegai cu sarea de lamaie

Amesteca intr-un recipient apa calduta cu cateva prafuri de sare de lamaie. Dupa ce s-a dizolvat complet ia o carpa si inmoaie-o in solutia formata. Freaca bine petele de mucegai de pe perete. Ai sa observi in timp ca nu vor mai aparea pete de mucegai in acea zona.

2. Scapa rapid de dureri de gat cu sare de lamaie!

Fa gargara cu apa si sare de lamaie si ai sa elimini rapid bacteriile ce iti dau dureri de gat.

Citeste si: Beneficii macris

3. Fa un amestec de apa si sare de lamaie si foloseste-l la curatarea petelor de pe covoare. Ia o perie, imbib-o bine in solutia de sare de lamaie si freaca bine zona murdara. Dupa cateva minute clateste bine cu apa din abundenta. Pata ar trebui sa dispara.

La ce se foloseste sarea de lamaie

La ce se foloseste sarea de lamaie

Tu foloseai in copilarie sare de lamaie? Daca da, la ce?

Eu tin minte ca puneam sare de lamaie in ciorba sau in ceaiuri.

Dar de helas? Mai stiti? Era o moda sa ne punem in cana cu ceai o lingura de helas. Cred totusi ca si aceasta solutie era un amestec de apa si sare de lamaie.

Voi mai folositi sare de lamaie? Dacada, la ce? Lasa un comentariu mai jos sa aflam si noi la ce se mai foloseste sarea de lamaie.

(Visited 312 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

Comments

  1. Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *