NoGravity – loc de joaca pentru copii

Zilele trecute, ca urmare a experientei neplacute cu Casa de balet am incercat sa gasesc o alternativa pentru Simona. Observand ca ii place mult sa se catere pe acei pereti din parcurile pentru copii am cautat sa o duc la ceva organizat. Nu mare mi-a fost mirarea cand am gasit chiar langa casa un loc de joaca pentru copii numit NoGravity. Acum sincer sa fiu locuri de joaca pentru copii sunt multe insa acesta este altfel.


NoGravity este un spatiu destinat copiilor ce vor sa experimenteze un alt fel de senzatie. Aici acestia pot sa escaladeze pereti, sa mearga pe franghii si chiar sa se dea pe tiroliana. Din cate am inteles tiroliana ar fi cea mai lunga fin Bucuresti.

Inca de cand am fost prima data am observat o atentie si o amabilitate iesita din comun. De la doamna de la receptie pana la instructori, toata lumea se poarta exemplar. Fiind pentru prima oara acolo doamna de la receptie mi-a explicat pana la cel mai mic detaliu cum sta treaba cu sedintele, abonamentele si taxarea suplimentara pentru instructor.

Am optat sa platesc la finalul sedintei pentru ca in functie de reactia Simonei sa facem abonament sau sa plateac sedinta respectiva.

Sedinta a inceput, un domn foarte amabil, Adrian, s-a ocupat de Simona. Desi este foarte timida aceasta a prins curaj din ce in ce mai mult. Noi ca parinti nu am avut nici un stres pentru ca totul era foarte safe iar copilul nu urca fara cele 2 carabine asigurate sau fara casca.

La finalul orei fetei i-a placut si automat am optat pentru un abonament.

Loc de joaca pentru copii – Ce mi-a placut la NoGravity:

1. Nu i-am simtit dornici de a-mi lua bani cat mai multi. Chiar daca pentru asta iti deschizi o firma, spre deosebire de cei de la Casa de Balet nu au avut comportamentul unor hiene. Doar la prima sedinta a trebuit sa platesc instructor separat dupa care mi-au spus ca nu mai este cazul. Este clar ca domnul instructor si-a facut bine treaba.

2. Curatenie. Oriunde te uitai nu gaseai praf sau alta mizerie. Wc-urile erau foarte curate, la fel si in sala. De altfel in sala se intra doar cu botosei de plastic peste incaltaminte. La un moment dat am intrat din greseala fara sa imi pun acele protectii iar un domn instructor m-a atentionat foarte politicos.

3. Personalul foarte respectuos. Venind cu sotia vizibil gravida intotdeauna s-a oferit cate un instructor sa ne ajute cu liftul cladirii care de regula este inchis, toata lumea folosind doar scarile pentru acces.

4. O alta bila alba este faptul ca daca doresti poti organiza o zi onomastica in invinta NoGravity. Aspectele legate de tarife si program am sa va las pe voi sa le descoperiti.

Ce nu mi-a placut?

Momentan nu am gasit minusuri insa in cazul in care apar am sa revin cu un update.

Adresa clubului pentru copii NoGravity este: Sos. Berceni, nr 8. Ca si puncte de reper puteti tine cont de statia de metrou Piata Sudului sau Mall Sun Plaza.

Mai multe detalii gasiti aici.

O zi placuta!

(Visited 274 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *