Pescuit la Laguna Verde in Balotesti. Sfaturi si pareri

Se apropie anotimpul cald motiv pentru care incerc sa caut inca de pe acum un loc aproape de Bucuresti unde sa merg si pentru o zi sa ma pot deconecta de agitatia orasului dar in acelasi timp sa prind si eu ceva peste.


Nu sunt eu un mare pescar insa iubesc la nebunie pestele dat prin malai si prajit servit cu muuuult mujdei de usturoi iar pe post de garnitura o mamaliga calda.

Si deci, am sa va prezint astazi o balta situata in Balotesti la care se poate ajunge extrem de simplu. Am mai avut si alte experimente in anii trecuti in care mi-am propus sa merg la peste si din pacate cand mi-a fost lumea mai draga, pe drum de tara am ramas impotmolit in noroi iar singura cale de scapare a fost sa ne traga un tractor (contra cost). Nu pot spune ca le regret insa, daca stai sa le gandesti la rece o zi pe saptamana ai si tu libera si atunci sa pierzi cateva ore pana iesi din mocirla … parca nu-ti convine.

Dar sa revenim la balta pentru pescuit sportiv, Laguna Verde. Am mers anul trecut de cateva ori si pot spune ca nu m-a dezamagit.

Am sa incep prezentarea acestei balti cu locatia. Asa cum se intituleaza chiar administratorul baltii, Laguna Verde este locatia perfecta pentru vacante de neuitat si aventuri de weekend. Aceasta este situata la aproximativ 15 km distanta de Bucuresti, in comuna Balotesti-Fieni, intr-o zona linistita si plina de verdeata.

Unde este lacul pentru pescuit, Laguna Verde din Balotesti

Unde este lacul pentru pescuit, Laguna Verde din Balotesti

Asa cum se vede pe harta de mai sus din Bucuresti se poate ajunge foarte usor la balta Laguna Verde din Balotesti pe drumul de iesire spre aeroportul Otopeni. Drumul pana la balta Laguna Verde este foarte simplu, de la aeroportul Otopeni se tine drumul drept spre Ploiesti. La un moment dat va trebui sa faceti dreapta spre Balotesti, pe strada Unirii. De aici se tine drumul drept pana ajungeti sa aveti pe dreapta un indicator cu Laguna Verde. De asemenea se poate merge la pescuit la Laguna Verde si iesind pe autostrada A3 si la un moment dat sa faci dreapta pe drumul spre Moara Vlasiei. Pe oriunde ai merge ajungi extrem de repede, drumul fiind foarte bun.

Sa vorbim putin si de tarifele practicate de administrator pentru pescuitul la Laguna Verde:
– tariful pentru pescuit este de 80 RON/12 h zi sau 80 RON/12 h noapte.

Alte facilitati de care poti beneficia la Laguna Verde contra-cost:
foisor: acesta se poate inchiria platind o taxa de 50 RON / 24 h, doar daca ai platit taxa pentru pescuit. Facand un mic calcul daca mergi la pescuit si optezi pentru 24 h de pescuit va trebui sa platesti inca 50 RON pentru utilizarea foisorului.
cazare:
Ce mi-a placut la Laguna Verde a fost faptul ca poti merge la pescuit si sa stai chiar cateva zile pe balta pentru ca daca doresti iti poti inchiria chiar si o camera in una din vilele de pe malul lacului. Practic, daca ai optat pentru cazare pe malul lacului taxa pentru pescuit este inclusa in pret, astfel:

Vila Cristian
– 360 RON/24 h/camera
– 400 RON/24 h/apartament

Vila Sabina
– 360 RON/24 h/camera

Căsuta VIP
– 310 RON/24 h/căsuta

Rulota rustica
– 310 RON/24 h/rulota

Căsuta normala
– 260 RON/24 h/casuta

Restaurantul Laguna Verde

Nu am incercat niciodata cand am mers la pescuit dar din cate am obervat exista pe malul lacului si un restaurant unde poti servi masa.

Legat de experienta mea la pescuit in balta Laguna Verde va pot spune ca a fost mai mult decat ok. De fiecare data cand am mers la pescuit acolo am avut atat trasaturi cat si capturi, cel mai mare crap pe care am reusit sa il prind fiind de aprox 6 kilograme.

Am sa va las mai jos cu cateva imagini de acolo:

Imagini de pe balta Laguna Verde din Balotesti

Imagini de pe balta Laguna Verde din Balotesti

Mers la pescuit la Laguna Verde in Balotesti

Mers la pescuit la Laguna Verde in Balotesti

Pescuit la Laguna Verde in Balotesti

Pescuit la Laguna Verde in Balotesti

Sfaturi pescuit la Laguna Verde in Balotesti

Sfaturi pescuit la Laguna Verde in Balotesti

Fir intins!

(Visited 5,192 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

Comments

 1. By Antonescu Sergiu

  Reply

  • By Andrei

   Reply

 2. By eugen

  Reply

  • By Andrei

   Reply

 3. By Alexandru

  Reply

  • By Andrei

   Reply

 4. By Petre

  Reply

 5. By Mircea

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *