Reparatie tapiterie auto

De cand am preluat masina de serviciu, un Opel Corsa la aproximativ 120.000 km am observat ca scaunul soferului era rupt. Ruptura scaunului nu era mare insa arata urat, deprimant, si pe deasupra riscam oricand sa imi rup pantalonii in tija ce imi ranjea parca de fiecare data cand ma urcam in masina. Mereu aveam aceasta teama pentru ca tapiteria scaunului de sofer era pozitionata chiar la baza spatarului in pozitie centrala.


Dupa ce am folosit masina asa aproximativ 3 luni de zile, cu tapiteria rupta, mi-am propus sa remediez problema scaunului. Problema de bani nu era pentru ca este masina de servici … deci aveam nevoie doar de putina bunavointa si 2 ore libere.

Unde gasesc un tapiter auto in Bucuresti, serios, priceput si … proba cea mai grea, chiar eliminatorie … sa imi poata da factura fiscala ca sa pot deconta la firma.

Imediat ce am hotarat sa repar tapiteria scaunului intamplatea face sa fiu in acel moment in apropierea pietei de flori, George Cosbuc. La un moment dat, cand eram in dreptul sediului Interbrands vad pe partea opusa un banner mare cu REPARATII TAPITERIE AUTO. Pe trotuar erau expuse fel de fel de scaune, o parte urmau sa intre la reparat, altele erau expuse si isi asteptau proprietarii sa vina sa le ridice. Nu am mai stat pe ganduri, am tras brusc pe dreapta (imi cer scuze pe aceasta cale colegului de drum caruia i-am taiat calea) si am mers sa maa interesez. Evaluarea a durat aproximativ 30 de secunde :)), un tanar cerandu-mi 150 de lei, tva inclus. Multumit, am baatut palma si l-am intrebat in cat timp termina. Raspunsul a venit imediat, pe un ton serios si ferm: “doar cu programare”. Hopa, e clar, oamenii nu sunt tapiteri, sunt taticii tapiterilor auto din moment ce lucreaza cu programare. Am plecat in treaba mea si am revenit peste 2 zile la prima ora (ora 9, nu ca la corporatie cu noaptea-n cap).

Asa cum va spuneam am revenit la tapiter peste 2 zile. Unul din tinerii meseriasi a desfacut scaunul soferului in maxim 5 minute si s-a apucat de demontaat scaunul. A scos tot felul de sarmulite, capse, cuisoare si a facut scaunul de comanda. Curios din fire am stat langa el sa vad si eu cum se repara tapitetia unui scaun de masina. Dupa ce mi-a facut scaunul in 10 bucati tanarul tapiter a inceput sa imi refacaa structura scaunului, l-a carpit, l-a capsat, a adaugat in strat de burete si l-a facut ca nou. In tot acest timp o tanti mi-a cusut un petic de material pe husa scaunului care surprinzator a picat la culoare.

Una peste alta in maxim o ora aveam scaunul montat si bineinteles reparat.

Mai jos cele doua poze cu scaunul masinii, inainte si dupa. Eu zic ca a iesit foarte bine.

Tapiter auto, reparatie tapiterie auto

Inainte

Rezultat final pentru reparatia scaunului auto

Dupa

 

Desi nu as fi crezut, cea mai mare problema nu a fost scaunul ci factura. Ne-a luat vreo 20 de minute sa reusim sa facturam. Da, sa reusim pentru ca proprietarul firmei de tapiterie auto nu maai facturase de mult cred si nu i-a iesit din prima. Dupa ce ne-am batut putin capul cu setarea imprimantei (folosea un program de facturare) am reusit sa tipatim factura. Domnul resppectiv mi-a recunoscut: “Nenee, nu mi-a placut niciodata sa tastez, sa setez. Mie da-mi sa tai si sa cos!”. Sincer sa fiu nu-l condamn, omul a recunoscut, mi-a dat factura, si-a facut treabaa de tapiter… una peste alta m-a rezolvat si sunt foarte multumit.

Va recomand pe aceasta cale si voua sa mergeti la acest tapiter in cazul in care aveti probleme cu tapiteria masinii. Chiar stie ce face si o face bine si pe deasupra croitorul este foarte amabil si pus pe treaba. Eu am fost foarte multumit, iar de curand un prieten a mers pentru retapitarea completa a unui Logan si se pare ca a iesit o minunatie de lucrare si nici nu l-a jupuit de bani. Retapitarea scaunelor si a banchetei s-a facut cu material textil. Mentionez si acest aspect pentru ca la acest atelier se fac reparatii si retapitari si cu piele, aviz amatorilor.

Ca si locatie, tapiteria respectiva o gasiti pe Strada Viilor, vis a vis de Interbrands. Programari pentru reparatii puteti face si la acest numar de telefon: 0769881409.

Astept pareri pro sau contra.

Voi mai stiti si alti tapiteri auto BUNI?

(Visited 28,776 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

Comments

 1. By Mihai

  Reply

  • By Andrei

   Reply

 2. By Ruben

  Reply

 3. By danemar

  Reply

 4. By Emil

  Reply

 5. Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *