Cum sa protejezi vopseaua auto

Ti-ai pus vreodata intrebarea cum sa protejezi vopseaua auto? Ideea este foarte simpla, trebuie doar sa ai grija de cateva detalii care te vor ajuta pe parcurs.


Daca iti protejezi vopseaua masinii din timp nu o sa fi nevoit sa consumi bani multi pe servicii de tinichigerie.

Ce metode exista sa protejezi vopseaua auto?

1. Nu parca masina la soare

Ideal este ca vopseaua masinii sa fie protejata de razele soarelui. In timp soarele nu face altceva decat sa matuiasca vopseaua masinii.

2. Foloseste ceara atunci cand speli masina.

Ideal atunci cand duci masina la spalatorie este sa ceri si ceruirea caroseriei. Ceara ajuta foarte mult la protejarea vopselei oferind in acelasi timp suli un luciu suplimentar.

Citeste si: Instalare navigator GPS fara internet Be On Road Offline pe Android

3. Nu parca masina sub copaci

Exista posibilitatea ca in cazul unei furtuni masina ta sa fie zgariata de crengi uscate cazute din copac. Din acest motiv pentru ca sa protejezi vopseaua auto este bine sa parchezi masina la adapost, cea mai buna varianta fiind un garaj.

Cum protejezi vopseaua auto

Cum protejezi vopseaua auto

4. Excrementele de la pasati ataca vopseaua auto

Tine cont de faptul ca excrementele de pasare ataca vopseaua auto. Motivul este simplu: acestea sunt acide deci in timp vopseaua va fi afectata.

Ce este de facut?

Imediat ce ai observat o pata de gainat pe masina incearca sa o indepartezi. Procedura este simpla: inmoaie cu apa si apoi cu o carpa umeda inlatura mizeria de pe vopseaua masinii.

5. Prelata auto?

Este si aceasta o varianta de protejare a vopselei auto. Tine cont de faptul ca exista fel si fel de materiale pentru prelate auto. Alege un material de prelata auto prin care se poate face ventilatie si care sa nu mentina umiditate in jurul caroseriei auto.

Tu ce metode cunosti prin care sa protejezi vopseaua auto?

Asteptam sfaturi din partea celor ce cred ca au sfaturi in plus!

(Visited 153 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *