Sfaturi despre cum sa pastrezi alimentele in frigider

Chiar daca ai pus alimentele in frigider asta nu inseamna ca vor rezista mult fara sa se strice. Astfel ca este bine sa ai grija cum asezi alimentele fie ele sigilate sau nesigilate. Daca nu tii cont de aceste sfaturi sunt sanse ca alimentele sa se strice si sa te imbolnavesti de o toxiinfectie.


Temperatura din frigider este bine sa fie de 4 grade Celsius iar cea din congelator de -16 grade Celsius.

Mai jos este o lista despre cum sa aranjezi alimentele in frigider:

– jos, unde este temperatura cea mai mica poti aseza laptele, ouale, carnea, chiar si carnatii;
– pe raftul frigiderului din mijloc poti aseza oala cu mancare cu carne sau orice recipient ce contine mancare gatita cu carne;
– aseaza branza, cascavalul, untul si iaurturile pe raftul de sus deoarece acolo sunt cele mai mici variatii ale temperaturii din frigider;

-aseaza in sertarele frigiderului verdeata, legumele si fructele;

-pe usa frigiderului poti aseza fara probleme mustarul, ketchup-ul, sucurile de rosii si sucurile;

Cum pui alimentele in frigider?
Carnea introdusa in frigider este bine sa fie sigilata pentru a nu avea contact cu aerul. Daca nu este sigilata riscul ca aceasta sa se degradeze mai rapid este foarte mare.
Ceapa o data taiata este bine sa fie sigilata cand o introduci in frigider deoarece va emana un miros puternic acolo. Daca vrei sa aflii cum sa scapi de mirosul neplacut din frigider poti arunca o privire si aici:

Metode despre cum sa scapi de mirosul neplacut din frigider

Tu ai alte idei?

(Visited 278 times, 1 visits today)



Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *