Simptome pentru caseta de directie stricata

Esti sofer, ai masina si automat viata ta este in pericol daca starea tehnica a masinii nu este buna.


Din punctul meu de vedere sistemul de franare si cel de directie sunt cele mai importante la o masina si din acest motiv nu este indicat sa faci rabat atunci cand vine vorba de calitatea si de buna functionare a acestora.

Astazi am sa va vorbesc putin despre care sunt simptomele unei casete de directie stricata si cum ne putem da seama imediat de starea acesteia. Este adevarat ca mai indicata ar fi verificarea de catre un mecanic insa este si aceasta o varianta.

Cum verific caseta de directie fara sa misc masina de pe loc?

Porneste masina pentru a se debloca volanul si pozitioneaza rotile perfect drepte. Roteste usor volanul stanga-dreapta astfel incat rotile masinii sa nu se miste. Ai sa observi imediat daca masina ta are probleme la caseta de directie

Cum verific caseta de directie in mers?

Pe un drum fara denivelari deplaseaza-te cu masina facand viraje usoare stanga – dreapta. In timpul miscarii volanului in cazul in care masina are probleme la caseta de directie ai sa simti un usor joc in volan.

De asemenea incearca sa te apesi pe volan si sa tragi de el spre tine. Sunt masini la care din cand in cand este nevoie de reglarea si strangerea cuplajelor sau articulatiilor de la volan.

Sfatul meu este sa nu neglijezi niciodata problemele legate de caseta de directie. In timp problemele casetei de directie vor deteriora mult mai repede abvelopele si de asemenea pot afecta alte piese montate pe masina.

Tu cum iti dai seama daca o masina are probleme la caseta de directie?

(Visited 4,873 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

Comments

  1. By SERVODIRECTII

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *