Tratament naturist cu ceai pentru pietrele de la rinichi

Sunt sigur ca sunt printre voi si persoane care s-au lovit de problema pietrelor sau nisipului la rinichi. Aceasta nu este o boala grava insa este destul de stresanta si mai ales dureroasa.


Si cum paza buna trece primejdia rea indicat pentru cei predispusi la piatra la rinichi ar fi sa aiba grija din timp de acest aspect si sa consume alimente care nu dau aceasta boala si nici nu o agraveaza. Cel mai indicat lucru pentru a evita pietrele la rinichi este sa bei zilnic minim 2 litri de apa pe zi, sa nu mananci alimente sarate sau bogate in mirodenii.

Hai totusi sa vedem si ce ceaiuri sunt recomandate pentru eliminarea pietrelor de la rinichi:

1. Bea ceai de matase de porumb pentru piatra la rinichi

Tot ce ai de facut este sa iti faci ceai din matase de porumb si sa il bei. Foloseste o lingurita de matase uscata de porumb pentru o cana de apa.

2. Bea ceai de coada calului pentru tratarea pietrelor de la rinichi

tot ce ai de facut este sabbei de 3 ori pe zi cate o cana de ceai de coada calului. Aceasta planta este renumita pentru potentialul ridicat de eliminare a pietrelor de la rinichi.

3. Ceaiul de cozi de cirese trateaza si elimina piatra de la rinichi

Stiai ca daca bei de 2-3 ori pe zi xeai de cozi de cirese ai sanse mari sa scapi de interventia chirurgicala de scoatere a pietrei de la rinichi?

4. Ceaiul de frunze de mesteacan te scapa de piatra la rinichi

Pune intr-un ibric cateva frunze de mesteacan si o cana de apa. Cand apa fierbe stinge focul si pune un capac peste timp de 10 minute pentru infuzie. Cand se raceste consuma ceaiul band cate putin pe parcursul unei zile intregi.

Tu ce remedii naturiste cunosti pentru tratarea pietrelor de la rinichi?

(Visited 82 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *