Tratament naturist pentru intepatura de albina

Cand eram mic era imposibil sa nu sufar macar o data pe an de o intepatura de albina. Stiu ca era o durere destul de apriga, mi se umfla zona respectiva si plangeam destul de tare. Acum ca timpul a trecut nu am mai avut astfel de probleme insa mi-am readus aminte de acele momente vazand un copil ce tocmai fusese intepat de o albina.

Ce sa faci daca te-a intepat o albina?


Uite mai jos o lista cu remedii naturiste pentru intepatura de albina:

Inainte de a plica orice tratament asupra intepaturii de albina trebuie sa scoateti acul ramas in piele. Foloseste pentru asta o penseta si totul se va rezolva.

1. Pune peste zona intepata de albina o compresa cu otet. Otetul aplicat peste pielea intepata de albina are rolul de a calma durerea. Te vei simti mai bine dupa 10 minute.

2. Ai fost intepat de o albina? Aplica peste zona afectata cateva cuburi de gheata pentru 15 minute. Repeta tratamentul si a doua zi si ai sa vezi ca durerea va trece.

3. Trateaza intepatura de albina cu praf de copt. Amesteca intr-o cescuta putin praf de copt si o lingura de apa. Pasta realizata aseaz-o peste intepatura. Ai sa simti o ameliorare a durerii.

4. Daca te-a intepat albina si ai la tine o pastila de aspirina atunci tot ce ai de facut este sa o inmoi in apa si sa freci zona afectata. Se va simti imediat disparitia durerii.

Tratament naturist intepatura albina

Tratament naturist intepatura albina

Citeste si: Beneficii migdale

5. Orice intepatura de albina poate fi tratata rapid si cu apa rece.

Ca si sfaturi tine cont de faptul ca albinele sunt atrase de hainele viu colorate si de mirosul puternic de parfum. Mai mult albinele adora zonele cu ramasite de mancare. De asemenea preferatele lor sunt dulciurile. Din acest motiv evita sa lasi dulciuri neacoperite.

Tu cum tratezi rapid intepatura de albina?

(Visited 127 times, 1 visits today)Pareri sau sugestii pentru mine?
Da-mi de veste si de restul ma ocup eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *