AndreOprea.ro iti da posibilitatea de a posta articole pe paginile sale astfel incat sa iti poti exprima parerea  legata de orice fel de subiect pe care tu il consideri interesant sau util.

Cine poate posta gratuit un articol pe AndreiOprea.ro?
Orice cititor al acestui blog poate sa posteze articole cu un continut decent.

Ce avantaje ai atunci cand postezi un articol pe AndreiOprea.ro?
Persoanele care opteaza sa posteze articole pe AndreiOprea.ro beneficiaza de oportunitatea de a-si face cunoscuta opinia la miile de cititori ai acestei comunitati din Romania dar si din strinatate.

Articolul poate fi publicat atat in mod public cat si anonim.

De asemenea este permisa inserarea de link-uri catre propriile site-uri, bloguri sau pagini web, este de la sine inteles ca link-urile inserate in articol trebuie sa aiba legatura cu continutul articolului. Pe langa link-uri este permisa inserarea de materiale publicitare sau bannere care pot face trimitere directa catre o pagina de prezentare ce ajuta cititorii la asimilarea informatiei intr-un procent cat mai mare si mai in detaliu.

In cazul in care ai ajuns pe aceasta pagina si ai citit aceste randuri este clar ca vrei sa publici un articol pe acest blog.

Articolul pe care doresti sa il publici il poti trimite chiar de pe aceasta pagina completand campurile de mai jos. In cazul in care doresti modificari suplimentare sau doresti sa adaugi imagini sau bannere le poti trimite direct pe adresa mea de mail: oprea1984 [at] gmail [dot] com.

Iti multumesc pentru interesul si increderea acordata!

(Visited 816 times, 1 visits today)